Us regalem el llibret del primer disc de la NewCat!

Estem molt contents de poder-vos oferir en exclusiva el llibret complet del primer disc de la New Catalan Ensemble, que sortirà al mercat al febrer, Coses que es diuen però que no es fan. Podeu descarregar-lo aquí.

Al llibret hi trobareu, a banda de tota la informació del projecte i dels seus components, els poemes que han esdevingut les lletres dels temes del disc.

Tal com us explicavem en una notícia anterior, el primer disc de la NewCat compta amb la participació de l’Andrea Motis i el Joan Chamorro. El dia 8 de febrer sortiran a la venda 10000 exemplars amb La Vanguardia i, a partir del 17 de febrer, també el podreu trobar a totes les botigues, inclosa la nostra.

La veritat és que aquests són dies de molt de moviment i d’acabar de polir tots els detalls: s’està gravant un videoclip de presentació a l’antic Ritz de Barcelona, que esperem poder-vos mostrar a principis de febrer. Recordeu que us podeu apuntar gratis a la nostra llista de correu per estar al dia de totes les novetats:

La presentació oficial del disc es farà a l’Auditori de Barcelona els dies 20 i 21 de febrer, i ja podeu comprar-ne les entrades. Us agraïm el vostre interès i el vostre suport en aquest projecte tan especial. Serà inoblidable!

Visiteu el web de la New Catalan Ensemble.