Tres concerts ben especials al Jamboree per aquest maig

Per aquest mes de maig destaquem tres concerts completament diferents que es faran al Jamboree: el primer amb la Magalí Datzira, el segón amb el saxofonista Marcel·lí Bayer, i el tercer amb la Motis Chamorro Big Band. No us ho podeu perdre!

14 de maig Magalí Datzira Entrades
25 de maig Marcel·lí Bayer Entrades
27 de maig Motis Chamorro Big Band Entrades

Magalí Datzira

La Magalí Datzira, contrabaixista i cantant de la Sant Andreu Jazz Band des de fa més de 7 anys, acaba de treure el seu primer treball Joan Chamorro presenta Magalí Datzira, i la podreu veure en directe al Jamboree el dia 14 de maig. Podeu escoltar el disc sencer aquí.

Marcel·lí Bayer

El Marcel·lí Bayer és un saxofonista barceloní extraordinari que fa just un mes que acaba de presentar el seu darrer disc Les narrations, amb el seu quartet: amb el pianista Marco Mezquida, el baixista Martín Leiton i el bateria Ramon Prats. El dia 25 de maig estarà tocant al Jamboree amb l’Andrea Motis & Joan Chamorro Group.

Motis Chamorro Big Band

Altres vegades ja us hem escrit sobre aquesta potent Big Band, que es va presentar per la clausura del 45è Festival Internacional de Jazz de Barcelona i que ha passat per l’Auditori de Sant Cugat, L’Atlàntida de Vic i el Kursaal de Manresa. Aquest agost presentaran el seu primer disc a Perelada.

Imagineu-vos, doncs, com sonarà, el dia 27 de maig, entre les parets de l’antològic Jamboree!

Si no us voleu perdre cap concert més, podeu consultar la nostra agenda.