Publicació del disc de Marc Martín

marc-martinSeguint amb la sèrie d’àlbums per a descobrir els talents amagats de la Sant Andreu Jazz Band, aquest octubre ha arribat el moment del jove pianista Marc Martín amb el treball Joan Chamorro presenta Marc Martín.

Marc Martín va començar els seus estudis de piano als 7 anys, entrant al món de la música clàssica. I als 13 és quan s’endinsa de ple al món del jazz, a l’Escola de Música de Sant Andreu.

De seguida passa a formar part de la Sant Andreu Jazz Band i es converteix en el pianista titular de la formació. Amb ells ha gravat en tots els àlbums de la banda fins ara, que té el seu propi CD dedicat a la seva extraordinària feina.

Podeu escoltar aquest darrer àlbum aquí:

Tal com ell mateix explica en la presentació del seu darrer treball:

“Aquest treball és un passeig pel Jazz clàssic, amb temes dels anys 20, com un dixieland de l'època: The Sheik Of Araby, fins els anys 60 amb una preciosa bossanova portuguesa, composta pel gran Jobim, Insensatez.”

“Tot el treball està inspirat en autèntics mites com Stan Getz, Miles Davis, Oscar Peterson, Ella Fitzgerald… i en ell podreu escoltar temes en vàries formacions en les que han participat excel·lents músics com Scott Robinson, Dick Oatts, Jon-Erik Kellso, Esteve Pi, Josep Traver, Toni Belenguer, Eva Fernández, Andrea Motis i Joan Chamorro, impulsor d'aquest projecte i al que agraeixo profundament que avui tingueu aquest treball a les vostres mans i que estic segur que us sorprendrà gratament.”

–Marc Martín

Podeu comprar l’àlbum aquí.