Cover: Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet Live at Jamboree, Barcelona

Presentem el nou disc d’Andrea Motis & Joan Chamorro: Live at Jamboree, Barcelona

Avui presentem oficialment el nou disc d’Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet, Live at Jamboree, Barcelona amb la col·laboració d’el gran Scott Hamilton. Trobareu el CD, més un DVD del concert, a la nostra botiga, i també podeu escoltar-lo o comprar-ne només l’àudio a Bandcamp.

El disc es va enregistrar durant tres dies de concerts intensos al Jamboree de Barcelona, l’abril de 2013. Tal com explica el Joan Chamorro:

Crec que aquest nou CD és una de les coses més boniques que he pogut fer en la meva vida: pel resultat musical, perquè s’hi reuneixen persones per les que sento una profunda admiració humana i artística, i perquè crec que després de gairebé cinc anys de treball conjunt és la consolidació de l’Andrea com a artista i músic de jazz.

També l’Andrea ha volgut que constés l’excepcionalitat de l’experiència:

Vaig anar a veure Scott Hamilton dos anys abans de gravar aquest CD, també al Jamboree. És un dels músics que admiro més, i ha estat un plaer enorme haver passat tres dies tocant amb ell i amb tots aquests grans intèrprets al Jamboree, després d’un any de molts concerts, alguns també amb músics increïbles com ara Dick Oatts i Scott Robinson. Estic gaudint molt de les oportunitats que tinc des de fa uns anys al costat d’en Joan.
Gràcies a l’Ignasi i la Míriam, perquè Swit Records ens edita aquest tercer disc, que em transmet més frescor i personalitat que els anteriors, i això és per la feina que hem estat fent els últims anys. N’estic molt contenta.
Gràcies a tots vosaltres també pel vostre art i per escoltar-nos. M’agradaria que la música us proporcionés alegria i motivació per allò que vulgueu aportar al món.

Desitgem que el disfruteu tant com nosaltres!