Motis Chamorro Quintet & Scott Hamilton

Motis Chamorro Quintet & Scott Hamilton graven un nou disc al Jamboree

Després d’haver enregistrat Live at Jamboree, l’abril de 2013, Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet es tornen a reunir amb Scott Hamilton al mític local de la Plaça Reial per gravar un nou doble àlbum en directe, aquesta vegada durant 12 concerts en el marc del festival Grec, del 8 al 13 de juliol.

Aquesta setmana hi ha un esdeveniment molt especial a la ciutat de Barcelona: es tracta del retrobament del Motis Chamorro Quintet amb el veterà jazzman Scott Hamilton, saxofonista tenor de renom internacional que torna a la ciutat per gravar en directe un doble àlbum amb el quintet.

Des del dimarts dia 8 fins al diumenge 13 de juliol, el Jamboree es convertirà de nou en la sala on s’està escrivint una pàgina important de la música jazz a casa nostra i més enllà. Al llarg de 12 concerts (cada dia dos, a les 20:00 i a les 22:00) els músics ompliran l’espai amb les notes de Alone together, But not for me, Don’t cha go, Bésame mucho, East of the sun, Gee baby, Gloomy sunday, I didn’t know what it was, Jim, Just Friends, La Javanesa, Manha de carnaval, Mean to me, My favorite things, Never will i marry, Old country, Poor butterfly, Softly , The girl from Ipanema, Viena, Tenderly, Carinhoso, Don’t explain, Body and soul, Flor de lis i més.

Rita Payés, veu i trombó, invitada especial

Als músics habituals del quintet (Ignasi Terraza, Josep Traver i Esteve Pi, al costat d’Andrea Motis i Joan Chamorro) s’hi afegirà, a banda d’Scott Hamilton, la jove Rita Payés (de dijous a diumenge) a la veu i al trombó. Ella serà la veu de How long has been this going on, Star fell on Alabama, Sister Kate, I can’t get started, Desafinado, Moanin, My melancholy baby, Watch what happens, West coast blues, i d’altres.

Podeu comprar les entrades al web del Jamboree. Esperem veure-us allí: serà irrepetible!