La màgia de la veu: Fernández, Motis, Datzira

Aquest mes veu la llum el tercer disc de la sèrie “Joan Chamorro presenta”, centrat en Magalí Datzira, contrabaixista i cantant de la Sant Andreu Jazz Band des de fa 7 anys. La presentació oficial es farà el proper dia 21, coincidint amb el concert “La màgia de la veu”, a l’Auditori de Girona.

datziraSEl disc

El CD forma part d’aquesta especial col·lecció de propostes de nous talents que va començar fa 4 anys amb l’Andrea Motis i que té com a finalitat donar a conèixer als diferents solistes que van passant per la Sant Andreu Jazz Band i que, per la seva dedicació i il·lusió, val la pena recolzar. Ja podeu trobar el disc a la nostra botiga.

El Joan Chamorro, director del projecte, toca el contrabaix, saxo tenor i baríton. L’Andrea Motis hi toca la trompeta en temes com Round MidnightAlone Together o Honey Suckle Rose i també canta en un parell de peces. S’hi afegeix, a més, la presència de l’Eva Fernández i músics com Perico Sambeat o Scott Robinson.

El concert

L’espectacle del dia 21, a l’Auditori de Girona, s’enmarca dins del Black Music Festival, i vol ser un tribut a la veu en general, i en especial, a tres grans veus del jazz: Dinah Washington, Sara Vaugahn i Billie Holiday. Es tracta d’un homenatge a través de les veus d’Eva Fernández, Andrea Motis i Magalí Datzira, totes elles provinents del planter de la Sant Andreu Jazz Band.

Amb arranjaments especials de Joan Monné per a l’ocasió, l’espectacle gira al voltant del repertori característic d’aquestes grans dives i servirà, a més, per gaudir de les tres joves jazzwomen, juntes en un mateix escenari.

COMPRAR ENTRADES