Joan Chamorro estrena els seus dos darrers treballs

Que el Joan Chamorro no para mai, ja ho sabem. Però és que, a més, no és la primera vegada que treu dos àlbums al mateix temps; a banda del fet que continua tenint entre mans –com a mínim– dos grans projectes més com ho són la Sant Andreu Jazz Band i el quartet que acompanya el llançament d’Andrea Motis en solitari.

Amb aquest ritme estrenava, la setmana passada, els seus dos darrers treballs, que ja podeu trobar a la nostra botiga: el segón disc de la trombonista i cantant Rita Payés i el primer dels que té pensat dedicar als “invisibles” arrangistes.

Joan Chamorro Reunion & Rita Payés

Lua Amarela, Rita Payés & Joan ChamorroEl dia 30 d’octubre es presentava, en concert, el disc Lua Amarela, de Rita Payés & Joan Chamorro.

Aquest nou CD, produït per Jazz to Jazz, té com a protagonista principal la veu i el trombó de la jove Rita Payés, i es va donar a conèixer a la Sala Apolo de Barcelona, en el marc del Festival Connexions.

Sobre l’escenari, Rita Payés (trombó i veu), Joan Chamorro (contrabaix), Andrea Motis (trompeta i veu), Ignasi Terraza (piano) i Esteve Pi (bateria). I com a convidats, Enrique Oliver (saxo tenor), Josep Traver (guitarra), Elisabeth Roma (guitarra) i Jaume Llombart (guitarra).

Joan Chamorro Reunion & Rita Payés, Festival Connexions, Sala Apolo, 30-10-2016


Joan Chamorro Nonet amb Dick Oatts… i la música d’Alfons Carrascosa

Joan Chamorro nonet & more play Alfons Carrascosa’s arrangementsEl 2 de novembre tenia lloc, al Jamboree Jazz, el concert de presentació del nou disc dedicat a la carrera d’Alfons Carrascosa.

El concert estrena de Joan Chamorro nonet & more play Alfons Carrascosa’s arrangements va servir, a més, per presentar una nova aventura “made in Chamorro” que consisteix a posar nom, donar a conèixer i reivindicar la figura de l’arranjador:

Este es el primer CD de lo que quiere ser una colección en donde la figura del arreglista adquiera una vital importancia, dando asi un sonido especial y original a cada nuevo volumen.

Amb temes de tots dos, alguns estàndards i, naturalment, amb els magnífics arranjaments de Carrascosa, l’àlbum és un reconeixement a la seva persona i a la seva trajectoria com a músic, compositor i arrangista.

El saxofonista nordamericà Dick Oatts –màxim referent del mateix Carrascosa– destaca com a músic convidat tant al concert com a la gravació del disc, la qual cosa arrodoneix més encara aquest nou treball que compta amb Ignasi Terraza, Victor de Diego, David Mengual, Esteve Pi, Víctor Carrascosa, Joan Mar Sauqué, Andrea Motis, Toni Belenguer i el mateix Chamorro, entre d’altres.

Joan Chamorro nonet Feat. Dick Oatts, Jamboree, 02-11-2016

EL NOSTRE AGRAÏMENT A RAY MOLINARI, AUTOR DE LES FOTOGRAFIES