Jazzing Festival: el jazz per a tots

Segur que recordeu el festival de jazz que la Sant Andreu Jazz Band va organitzar, per primera vegada, el setembre passat: el Jazzing Festival.

Va ser molt emocionant estar al costat d’ells i ajudar-los en el que vam poder. Van aconseguir portar 11 big bands (i això són més d’un centenar de músics!) i oferir 22 actuacions, la majoria de les quals van ser gratuïtes.

La idea del Joan Chamorro era acostar el jazz al carrer, a les persones; compartir emocions i demostrar que aquesta música no té per què ser sinònim de nit, fum o intelecte sino que també pot significar dia, ball o pura felicitat.

 

Somniar a continuar

Tot i la feinada immensa que va suposar, aquest any volen repetir: amb més música, més ball i més sentiment.

I han volgut fer-ho amb un projecte col·laboratiu. Això vol dir demanar directament a la nostra comunitat (que en gran part és la mateixa) que participi per fer possible el festival: entre tots, aconseguir el finançament necessari per tirar endavant el Jazzing.

De fet alguns de vosaltres ja heu fet la vostra aportació, i des d’aquí us ho volem agraïr profundament. Com també l’any passat vau contribuir comprant discos i samarretes.

Recompensas Verkami

Verkami i el crowdfunding

La paraula crowdfunding significa finançament entre tots, i això és el que faciliten plataformes com Verkami, que és on està el projecte per fer realitat el Jazzing Festival.

Si aneu a la seva pàgina, podreu saber-ne tots els detalls: per què necessiten diners, quins músics volen portar aquest any o quines són les recompenses que han preparat per a les persones que col·laborin.

Perquè d’això es tracta: vosaltres doneu suport a una idea i aquesta ajuda us serà recompensada en forma de discos, merxandatge, entrades pels concerts de pagament, passis VIP per assistir a un assaig de la Sant Andreu Jazz Band o fotos firmades, entre d’altres.

Algunes d’aquestes coses són exclusives i només n’hi ha un nombre limitat, per tant, com més aviat hi aneu i trieu més segurs podreu estar d’obtenir el que més us agrada.

La campanya va començar fa dos dies i està a punt de fer els 1500€. Hi ha aportacions per a totes les butxaques, i absolutament totes són importants i són agraïdes de tot cor.

Mireu-vos el projecte, i si us diu alguna cosa, ajudeu-los a fer-lo realitat. Nosaltres ja ho hem fet, a nivell personal, i pensem fer-ho com a patrocinadors (sí, també hi ha aportacions pensades per a empreses i entitats que vulguin col·laborar).

Aquest setembre, a Sant Andreu: més concerts, més músics, i més Jazzing.

Vés a veure-ho!