Jazzing 6, el darrer treball de la Sant Andreu Jazz Band

jazzing-6
En el desè aniversari de la Sant Andreu Jazz Band, us volem presentar el seu darrer treball, el Jazzing 6, que recull en dos volums (cadascún d’ells CD + DVD) diversos enregistraments fets en directe –concretament del 7 de juny al 19 de desembre de 2015–.

segell-10-anys-sajbEls dos volums inclouen, en total, 20 arranjaments originals d’Alfons Carrascosa, Joan Monné i Sergi Vergés, escrits especialment per a la banda i les col·laboracions de Joel Frahm, Jon-Erik Kells, John Allred, Luigi Grasso, Ignasi Terraza, Josep Traver i Esteve Pi.

Podeu veure en detall, escoltar i comprar cada disc, aquí :

 

Sant Andreu Jazz Band (2006-2016)

En el pròleg, Joan Chamorro expressa en paraules la seva manera d’entendre la música i la vida:

«Aprenc cada dia dels meus alumnes, que no deixen d’ensenyar-me que no tenim límits, que sempre podem avançar, que gaudint de cada moment som inconscient- ment conscients de que el millor està per venir, però no per això vivim esperant perquè, una vegada i altra, estem al millor moment, que és el present.

Una cosa important en la música (i crec que també en la vida) és que, a mesura que aprens i saps una mica més, més te n’adones del poc que saps i del molt que et falta. Que et falta… Que et falta per a què???

jazzing-6-rehersal

Aquí es troba el quid de la qüestió… Si aconsegueixes que això no sigui angoixant, sinó que sigui un motor generador d’il·lusió i de ganes de seguir aprenent, cada nou dia és com tornar a néixer. Perquè cada dia saps una mica més que el dia d’abans, cada dia et sorprens a tu mateix, o et poden sorprendre, si ets alerta; la qüestió, crec, es troba en no esperar, només viure i gaudir de cada avenç, de cada moment, de cada nou pas que no et duu més que a tu mateix, per a després donar el millor de tu als altres, independentment del punt en què et trobis.

jazzing-6-concert

No importa l’edat, no importa el pas del temps; sí importen les pèrdues per aprendre d’elles; sí importen les trobades per gaudir-les i aprendre amb elles, mentre perdurin.

Sí importa l’amor, en tota l’extensió de la paraula, i ser pacient i no tenir pressa. I no tenir por al final, agraint cada nou dia i vivint-lo com si fos l’últim, però amb la calma de què res no ens urgeix.

Aquest JAZZING 6 és el resultat de tota aquesta manera d’entendre la música, d’entendre la vida.

Ara, senzillament, et convidem a tancar els ulls i a sentir-nos.»

– Joan Chamorro