I Festival de Jazz de Sant Andreu i concerts de setembre

Aquest setembre és molt especial, perquè, a més dels concerts habituals, se celebra el I Festival de Jazz de Sant Andreu que organitza l’Associació Sant Andreu Jazz Band i on hi col·labora, entre d’altres, Jazz to Jazz.

I Festival de Jazz de Sant Andreu

L’Associació Sant Andreu Jazz Band ha decidit fer un pas més en el seu propòsit de divulgar la música en general i el jazz en particular. Ha organitzat un festival amb un munt de concerts de qualitat per a grans i petits, “jazzeros” i gent que s’hi acosta per primera vegada: el Jazzing Festival. La celebració comença el 21 de setembre i segueix del 25 al 28, a Barcelona.

Hi trobareu, entre d’altres, músics de llarga trajectòria, com l’Ignasi Terraza, músics internacionals, com Scott Robinson i també els més joves que tot just comencen, com els Young Cats (i que segur que us deixaran amb la boca oberta). Mireu el cartell: segur que hi trobeu més d’una proposta del vostre interès.

A més, aquí podeu consultar el programa sencer del festival.

cartel-JAZZING

L’aposta és molt valenta: és el primer festival de jazz d’aquestes característiques i durant 5 dies omplirà de música el barri de Sant Andreu amb una desena de concerts gratuïts i alguns altres de pagament (aquests últims al SAT, Sant Andreu Teatre). Serà una celebració en tota regla!

Vols col·laborar amb el festival?

Tal com ells mateixos expliquen al seu blog:

2 coses que pots fer per al Jazzing Festival

Tenim un munt de músics professionals increïbles que tocaran en diferents escenaris, i també tenim molta gent treballant per tal que tot surti rodó. Però, a més, et necessitem a tu. Hem fet una gran aposta per tal de fer arribar la música a tots els racons, i volem poder continuar treballant.

Ara et necessitem a tu

Et proposem que et facis soci del Jazzing Club. I et presentem dues opcions per tal que puguis triar en la mida de les teves possiblitats. No cal dir que per a nosaltres la teva ajuda és molt important perquè és l’Associació Sant Andreu Jazz Band la que assumeix el gruix del pressupost.

 

Els concerts del mes

Pel que fa a la resta de concerts del mes, destaquem el viatge de la Sant Andreu Jazz Band a Suïssa i els concerts d’Andrea Motis & Joan Chamorro Group a París els dies 17, 18 i 19 de setembre i a Londres el dia 30 de setembre i 1 d’octubre.

DATA FORMACIÓ CIUTAT SALA
01/09/14 – 05/09/14 Sant Andreu Jazz Band St. Moritz
07/09/14 Sant Andreu Jazz Band Avià Arteneu
17/09/14 – 19/09/14 Andrea Motis & Joan Chamorro Group París Duc des Lombards
20/09/14 Andrea Motis & Joan Chamorro Group Gelida, Barcelona
21/09/14 – 28/09/14 Sant Andreu Jazz Band Barcelona JAZZING, Festival de Jazz de Sant Andreu
25/09/14 – 28/09/14 Andrea Motis & Joan Chamorro Group Barcelona Festival de Jazz de Sant Andreu
30/09/14 – 01/10/14 Andrea Motis & Joan Chamorro Group Londres Pizza Expréss

Podeu consultar l’agenda completa aquí.