Ens posem al dia: novetats de setembre

Si sovint l’estiu es fa llarg, al final s’acaba i de sobte ens trobem a mitjans de setembre sense saber massa bé com hi hem arribat. I és que costa canviar ritmes i costums. La veritat és que tenim un munt de novetats per vosaltres, així que hem pensat de repassar-les per tenir-vos al dia.

Saragossa i Jazzing Festival

Volem destacar els concerts d’aquesta segona quinzena: per començar, el que farem demà, 18 de setembre, a les 22:00 a l’auditori de Saragossa amb el quintet i la participació de Luigi Grasso.

IMG_20150912_135105-700x933

La resta de mes el dediquem al 2ón Festival de Jazz de Sant Andreu, que se celebra del 24 al 27 de setembre, tot i que podreu trobar concerts gratuïts també des del dia 18.

Destaquem els 4 concerts que se celebraran al Sant Andreu Teatre: el dia 24 a les 20:30 hi ha el concert inaugural que obrirà el Jazzing Festival amb la Motis Chamorro Big Band; el dia 25, a la mateixa hora, podreu veure John Allred & friends. El 26, també a les 20:30, tocarà la Ernesto Aurignac Orchestra, presentant l’àlbum Uno. I el 27, a les 18:30 hi haurà el concert de cloenda del festival amb la Sant Andreu Jazz Band & friends, amb John Allred, Ernesto Aurignac i la presència especial de Josep Mº Farràs.

Hi ha moltíssimes més coses preparades, o sigui que val la pena que consulteu la programació completa.

Col·laboració amb el Jazzing Festival

La Sant Andreu Jazz Band segueix treballant sense parar per portar el jazz a cada racó, i tota ajuda és benvinguda. És per això que hem arribat a un acord pel qual, fins que acabi el Jazzing Festival, qualsevol compra que es faci a la nostra botiga i on s’entri el cupó jazzing, anirà a parar íntegrament pel festival, i a més tindrà un descompte de 3€.

O sigui que val molt la pena: podeu triar qualsevol producte (o productes) de la botiga. Simplement recordeu, al passar per caixa, d’afegir el cupó per tal que sapiguem que voleu donar l’import a l’associació.

A més, la Sant Andreu Jazz Band també posa a la venda diversos productes, com samarretes (la del festival d’aquest any), packs i descàrregues digitals, per tal d’aconseguir una mica de finançament.

També hi ha altres modalitats d’ajuda, com per exemple fer una donació de l’import que volgueu, o tractes especials per a comerços i empreses. Trobareu totes les explicacions al seu web. ANIMEU-VOS A COL·LABORAR!!
Jazzing 5

Nous àlbums Jazzing 5 i Marc Martín

Per fi aviat tindrem a la botiga l’àlbum Jazzing 5 de la Sant Andreu Jazz Band. El disc es presentarà durant el Jazzing Festival, igual que el del pianista Marc Martí, de la sèrie Joan Chamorro presenta…

Els dos treballs són molt esperats, i segur que us encantaran.

Us deixem amb un vídeo de la Sant Andreu Jazz Band amb Magalí Datzira, Eva Fernández, Andrea Motis i Dick Oats; Moody’s mood for love: