Com registrar-se

Per comprar a la nostra botiga no fa falta registrar-se. Tot i així, si et registres vol dir que la propera vegada que compris no caldrà que omplis els formularis altra vegada: només anant a El meu compte (al menú) li introduiràs el teu usuari (l’email amb el que et vas registrar) i la contrasenya, i el sistema ja et recordarà.

Anem a veure com es fa per registrar-se. Hi ha dues maneres de fer-ho.

Si tens productes al carret

Si ja has començat a comprar, et podràs registrar quan estiguis a punt per formalitzar la comanda. Des de qualsevol pàgina de la botiga, fes clic a Finalitzar comanda. Veuràs que et mostrarà una pàgina amb un formulari:

formulari-enviament

Hauràs d’omplir el formulari amb les teves dades, i a sota, veuràs una casella vermella que diu Crear un compte?. Fes clic, i apareixeran dues caselles perquè entris la contrasenya que vulguis. L’has d’escriure dues vegades (contrasenya i confirmació de la contrasenya). En aquest punt és important que t’apuntis amb quin email i contrasenya t’has registrat, per a la propera. Segueixes endavant amb la teva comanda, i l’envies.

Si encara no has començat a comprar

Si vols, i encara no has començat a comprar, pots registrar-te abans: ves a Crear un compte, al menú:

menu-el-meu-compte

Un cop fet clic, veuràs una pàgina amb això:

registre

Omple les caselles amb el teu email i tria una contrasenya (que hauràs de repetir, per confirmar). Apreta el botó Registrar-se i ja estarà. Ja pots començar a comprar estant registrat.

La propera vegada que vinguis, vés directament a El meu compte i omples amb l’email i contrasenya les caselles d’Iniciar sessió.

Si tens qualsevol dubte, ens pots escriure i et respondrem tan aviat com poguem.