Anar creixent

Quan mirem enrere, tot el que hem anat muntant a Internet en aquest darrer any i mig, hi veiem moltes coses: noves eines que ens han permès connectar amb vosaltres, estructures que fan possible arribar a qualsevol part del món, plataformes que us acosten la música perquè la pogueu escoltar gratuïtament…

Internet és un mitjà molt canviant, que ens obliga constantment a evaluar, reconsiderar i millorar. I és que, a banda de les coses més evidents (com tenir una botiga, o un lloc on escoltar els nostres discos) no hem parat de fer petits canvis invisibles. Per això ens hem decidit a fer-los més explícits (no tots! no us espanteu!) i així ens obliguem a portar un “diari d’abord” i a la vegada ens assegurem de donar-los a conèixer.

Així, aquest mes de gener hi ha hagut 2 d’aquests petits canvis que us poden interessar.

Actualització de tarifes d’enviament

Hem hagut d’actualitzar les nostres tarifes d’enviament lleugerament, tot i que la majoria es mantenen, i ens agrada ser clars. Aquestes són les noves:

Espanya Europa Resta del món
fins a 500gr. 5€ 9,50€ 13,25€
fins a 1000gr. 7,50€ 16€ 25€
fins a 2000gr. 8€ 25€ 40€

De passada us recordem que tenim una pàgina on s’explica el funcionament de la botiga: les condicions generals, les preguntes més freqüents i la privacitat.

Canvis en el menú de navegació

Com que anem creixent en productes, hem decidit canviar una mica el menú de navegació. Quan aneu a Botiga, al menú, us sortiran 4 opcions que fan més fàcil trobar el que busqueu: podeu veure només CDs, només DVDs, només merchandising o bé tots els productes junts (com abans).

menu-ca

Bé, això és tot! Donem per inaugurada la secció. Ja sabeu que els vostres comentaris són més que benvinguts.